Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mágus

A Mágus eszességet, ügyességet, öntudatot és aktív életformát jelképez. Olyan periódust jelez, melyben nehéz problémákat is le tudunk küzdeni, fokozott tudatossággal és éber életbölcsességgel, sikerrel szállunk szembe a kihívásokkal. Ez a kártya ugyan tudatunk erejét ábrázolja, de ezáltal nem azt fejezi ki, hogy az érzelmek és más tudatalatti erők elhanyagolhatóak lennének. Épp ellenkezőleg: a Mágus által jelképezett rendkívüli befolyásoló erő és hatékonyság a tudatosság és tudatalatti közötti mély harmónián alapul. Csak az ebből keletkező benső biztonság képes hegyeket mozgatni.

Valami jónak, sikeresnek a kezdete. Elindulás, ami vonatkozhat munkára, kapcsolatra egyaránt… Légy továbbra is aktív, kezdeményező, figyelj oda a részletekre. A vonzerőd és befolyásoló képességed most pozitív elmozdulást hozhat, ha nyitott vagy és őszinte. A meggyőzés a te szövetségesed Gátlásaidat dobd a hátad mögé, mutasd ki az érzelmeid, és határozottan kezdj bele a dolgok megvalósításába.
Állj pozitívan a vitás kérdések megoldásához, tartsd kordában az esetleges indulataidat.
Ne foglalkozz mások véleményével, juss el a saját belső meggyőződésedhez. Ideje alkalmazkodni a változó körülményekhez, bűvészkedni az ötletekkel és megtalálni a helyes utat előre.